Om Dunhoff Bil

Tillsammans har vi som jobbar på Dunhoff bil över 100 års erfarenhet av bilbranschen. Alla som jobbar här är kunniga och intresserade av bilar, allt för att du som kund ska få ett professionellt och seriöst bemötande vid ditt bilköp. Verksamheten har funnits i över 10 år och sedan januari 2018 finns vi på Mätarvägen 12A i Kungsängen, där vårt mål är att sälja cirka 2000 begagnade person- och transportbilar varje år.

Vår ambition är att erbjuda dig som kund en bra bil som du kommer att trivas med i många år. Vi hjälper dig hela vägen med finansiering, garantier samt även inbyte av din gamla bil, mc eller båt. Allt för att din nästa bilaffär ska bli så trygg och enkel som möjligt.

För oss är det en självklarhet att vara anslutna till MRF – Motorbranschens Riksförbund. Detta för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Vi följer MRF:s riktlinjer, lämnar garantier på våra bilar och följer alltid Allmänna reklamationsnämndens beslut vid eventuell tvist. Att köpa bil av en MRF-handlare är att köpa trygghet. länk till MRF (https://www.mrf.se/)